Over ons - Calluna Tuindesign

Ga naar de inhoud
Over ons
In 1992 is Calluna Tuindesign als hoveniersbedrijf in Vlaardingen opgericht. Ondanks onze kleinschalige opzet in het begin verwierven wij door onze manier van werken naamsbekendheid in de hele regio.

Onze visie op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en buitenruimtes sloeg aan.
 
Na enkele jaren breidde ons bedrijf geleidelijk uit. We kregen meer aanleg- en onderhoudswerk en ons klantenbestand nam geleidelijk maar gestaag toe. Met ons klantenbestand groeide ook ons team en zijn wij zowel binnen als buiten regio de Rotterdam werkzaamheden uit gaan voeren. Eveneens is in de loop der jaren de schaal van onze projecten uitgebreid. Naast kleine stadstuinen werken we nu ook aan projecten als buitenruimtes bij inrichtingen, bedrijven en grote particuliere tuinen. Sinds 2000 zijn wij werkzaam voor de overheid bij twee ministeries. Inmiddels is Calluna Tuindesign een gerenommeerd en succesvol hoveniersbedrijf met vakkundige personeelsleden en voeren wij onze groene werkzaamheden nationaal uit.
 
Onze doelstelling om klanten professioneel te helpen met zowel ontwerp, aanleg als onderhoud van tuinen en buitenruimtes staat vanaf de start van ons bedrijf nog altijd centraal.

Door een vakkundige werkwijze met snelle service geven wij de klant altijd net even dat beetje extra aandacht. Dat is waar Calluna Tuindesign zich in onderscheidt. U kunt bij ons altijd terecht voor tips, vragen en nazorg!
Calluna Tuindesign is werkzaam voor:
 
 
- Particulieren
 
- Bedrijven
 
- Vve's
 
- Instellingen
 
- Ministeries
werkzaam
Berkenweg  7
8085 RT Doornspijk
     
Mobiel    06-526 898 88
Ontwerp en hosting door Verschoor IT B.V.
Terug naar de inhoud