Werkproces - Calluna Tuindesign

Ga naar de inhoud
Werkproces
Calluna Tuindesign kan vrijblijvend bij u langs komen om uw huidige buitenruimte te analyseren en uw wensen en eisen op te nemen. Dit geldt voor alle onderstaande aspecten.
 
 
- Ontwerpen
 
- Aanleggen
 
- Renoveren
 
- Onderhouden
ontwerp
Ontwerpen
Tijdens het oriënterend gesprek is het voor ons van groot belang dat uw toekomstige tuin bij u en uw wensen past. Uw wensen en eisen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen deze daarom zo goed mogelijk te vertalen in het ontwerp binnen het door u vastgestelde budget. Vervolgens zullen wij suggesties en uitleg geven over de meest geschikte materialen en werkwijze. Wij leveren zowel ontwerpschetsen als voorlopige- en definitieve ontwerpen en kunnen deze handmatig en digitaal vormgeven.


Aanleg
Aanleggen
Tijdens de aanleg brengen wij het ontwerp van de tekentafel naar de werkelijkheid. Tijdens deze fase worden de plannen op professionele wijze gerealiseerd. Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen taken en specialiteiten. De verschillende disciplines binnen ons bedrijf werken op deze manier samen om uw droomtuin te realiseren.

Het creëren van een aangename plek met een optimale kwaliteit is voor ons erg belangrijk. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt de bestrating onder andere geleverd door onze gerenommeerde leverancier KPS Delft. En ook voor beplanting hebben wij onze vaste partners.

Renovatie
Renoveren
Is uw tuin toe aan renovatie? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wij kunnen vele elementen in uw tuin renoveren. Van de tuinafscherming tot het terras, beplantingselementen of een nieuwe vijver. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw gehele tuin renoveren of een gedeelte van uw tuin of buitenruimte.
Onderhouden
Als hoveniersbedrijf verzorgt Calluna Tuindesign ook onderhoudswerkzaamheden. Het verzorgen en onderhouden van de leefomgeving is van groot belang om uw tuin leefbaar en verzorgd te houden.

Wij bieden onderhoudscontracten aan waarbij we uw tuin of buitenruimte zomer- en winterklaar maken. Zo gaat deze ruimte gezond het nieuwe seizoen in. Tevens bieden wij regulier onderhoudswerk aan. Hierbij moet u denken aan het maaien van gazon, snoeien van beplantingen en het verwijderen van ongewenste kruiden. Zo is uw tuin of buitenruimte  altijd goed onderhouden.
Onderhoud
Berkenweg  7
8085 RT Doornspijk
     
Mobiel    06-526 898 88
Ontwerp en hosting door Verschoor IT B.V.
Terug naar de inhoud